Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi!

0 Beoordelingen
Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
36,90 incl. btw
28,90
Standaard levertijd 1-3 werkdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 36,90 € 28,90
2
€ 36,90 € 26,90
3
€ 36,90 € 24,90
4
€ 36,90 € 22,90

Productomschrijving

1 verpakking met 3 Bee’s Wrap (Small: 18 x 20 cm, Medium: 25 x 28 cm en Large: 33 x 35 cm). Vouw de Bee’s Wrap met de warmte van je handen om het product of de schaal. Laat weer los en de wrap blijft op die manier zitten en vormt daardoor een sluiting. 

Bijenwas Wraps zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Hierdoor heeft de wrap een antiseptische werking en blijven de producten langer goed. Het duurzame alternatief voor het gebruik van aluminiumfolie en plasticfolie in de keuken. Ideaal voor het verpakken van koude etenswaren zoals kaas, brood, groenten en het afdekken van schalen. Met de warmte van je handen vouw je de wrap om het te verpakken product heen. Na het loslaten koelt de wrap weer af sluit zo om het product heen. Reinigen met koud of koel water, eventueel met wat milde zeep, ophangen om te drogen en de Bijenwas Doekjes zijn weer klaar voor het volgende gebruik, tot wel een jaar lang.

Onze coconut bowls zijn handgemaakt en hingen tot voor kort nog aan een Vietnamese palmboom. Ze zijn omgetoverd tot prachtig schaaltjes! 

Omdat de Coconut Bowl een natuurlijk product is, is elke bowl uniek - geen enkele bowl is exact hetzelfde; ze kunnen verschillen in kleur, vorm en afmeting. Onze schaaltjes zijn te herkennen aan het logo van The Eco District dat verwerkt is in de kom; dan weet je dat het goed zit..


De kokosnoot kommetjes zijn 100% natuurlijk en biologisch waardoor deze erg verantwoord zijn, echter houdt dit natuurlijk niet in dat de inhoud dat ook moet zijn. Zo kunt u prima borrelnootjes of chips in serveren, maar de kommen zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld yoghurt of ijs. Uit dit leuke bakje kun je trouwens niet alleen eten, je kunt er van alles in kwijt! Wat dacht je van fruit, kaarsen, nootjes, sleutels, sieraden of een leuk plantje?

De schaaltjes hebben een diameter van ongeveer 16cm, waardoor de kokosnoot ruimte biedt tot ongeveer 500ml. Verder zijn de kommen erg uniek omdat elke kokosnoot natuurlijk net iets anders is.

The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: the Eco District

Gebruikerstips:
- Elke kom is behandeld met kokosnoot olie waardoor deze lang zijn kleur behoudt. 
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de vaatwasser gewassen worden.
- Je kunt deze het best wassen met wat lauw / warm water. De schaaltjes kunnen namelijk niet tegen plotselinge hoge temperaturen.
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de oven / magnetron.
- Mocht je toch iets wilt eten wat heet is, zoals soep, dan kun je het beste het schaaltje even aan de temperatuur laten wennen door deze te vullen met wat warm water.

Krijg je het schaaltje niet helemaal leeg? Niet getreurd, want er zijn Beeswax-wraps om het op te kunnen bergen.

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Beeswax Wraps en coconut - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
Laat een review achter
Versturen