Bamboe tandenborstel Adult - Duurzaam, praktisch en mooi!

6 Beoordelingen
Bamboe tandenborstel Adult - Duurzaam, praktisch en mooi!
5,00
Standaard levertijd 1-3 werkdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 5,00
2
€ 5,00 € 4,50
3
€ 5,00 € 4,00
4
€ 5,00 € 3,50

Productomschrijving

De duurzame bamboe tandenborstel is zo ontworpen dat deze niet alleen een luxe en kwalitatieve uitstraling heeft, maar ook zeer functioneel is. Zo kan de tandenborstel rechtop staan en is er een kleur toegevoegd aan de onderkant, zodat je kunt zien van wie de tandenborstel is. Als dat nog niet gebruiksvriendelijk is! Een tandenborstel van bamboe is een duurzaam alternatief voor de plastic tandenborstel.

Wist je dat een plastic tandenborstel voor altijd zal rondzwerven op de aardbol, omdat het simpelweg niet biologisch afbreekbaar is? Een bamboe tandenborstel is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en kan dus gewoon weggegooid worden bij het groenafval. Kies daarom voor een tandenborstel van bamboe van The Eco District en maak een duurzame keuze!
 

Bamboe tandenborstel voor volwassenen

Een tandenborstel moet natuurlijk vooral geschikt zijn om de gezondheid van je tanden en tandvlees hoog te houden. Daarom is de kwaliteit van de borstel erg belangrijk. Wij hebben het advies van diverse tandartsen opgevolgd en hebben daarom voor de Adult-lijn gekozen voor medium harde borstels en voor de kids-lijn de zachte borstels. Ontdek al onze bamboe tandenborstels op onze website.

Voor de kleuren aan de onderkant van de tandenborstel kan gekozen worden voor de grijze of oranje variant voor de volwassenen. Voor de kids is er een gele en groene variant. 

Belangrijk om te onthouden:
  • Je bent goed bezig voor het milieu, want de tandenborstel is van bamboe en niet van plastic.
  • Tandartsen adviseren om 3-4 keer per jaar een nieuwe tandenborstel te nemen.

Duurzame borstelhaartjes

De borstelhaartjes van onze opzetborsteltjes zijn van hoogwaardig nylon, BPA vrij en verrijkt met actieve houtskool of cactusolie. Dat laatste is een keuze en laten we over aan jou. Geactiveerd houtskool is geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees. Borstelharen die doordrenkt zijn met cactusolie zijn net iets grover en daarmee heel geschikt om tandplak te verwijderen. Beide typen borstelharen zorgen voor extra reiniging en maken onze tanden op een natuurlijke manier witter.
 

Bestel een duurzame bamboe tandenborstel

Ben je klaar met plastic tandenborstels en wil je voor een meer duurzame keuze gaan? Koop dan een bamboe tandenborstel in de webshop van The Eco District. Je kunt ook gelijk een tandenborstelhouder erbij bestellen. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op. In onze webshop vind je meer duurzame producten als leuke coconut bowls.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 6

Review toevoegen

Prettig in het gebruik en niet te hard voor mijn tandvlees

Floris - 17-11-2021 11:39

Ik gebruik de tandneborstel nu 2 weken en vind deze erg fijn. Hij ziet er ok mooi uit!

Joannes - 15-11-2021 19:27

Helaas vind ik deze tandenborstel te zacht en hierdoor heb ik het gevoel dat hij niet goed reinigt

- 15-11-2021 09:39

Fijne tandenborstel!

Robert - 03-11-2021 19:15

Prima tandenborstel!

Maureen - 03-11-2021 13:18

Top!! Ik gebruik deze tandenborstel dagelijks en ben er heel tevreden mee. Ook ziet de tandenborstel er erg leuk uit op de badkamer :)

J. - 03-11-2021 12:59
Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Bamboe tandenborstel Adult - Duurzaam, praktisch en mooi!
Laat een review achter
Versturen