Duurzaam alternatief voor plastic folie: beeswax wraps

Beeswax wraps, ook wel bijenwas wraps of bijenwasdoeken genoemd, koop je bij The Eco District. Een bee wrap is een duurzaam alternatief voor diverse artikelen die je vaak gebruikt bij het verpakken van koude etenswaren, zoals huishoud- en aluminium folie. Een bees wrap is eco vriendelijk, duurzaam, herbruikbaar en tevens antibacterieel. Je kunt een bijenwasdoek gebruiken voor het inpakken of afsluiten van voedingsmiddelen, waardoor je geen plastic verpakkingen meer nodig hebt.

Bijenwas wrap kopen doe je zeer eenvoudig via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je het product snel in huis hebt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.Weergave:
 


Bezig met laden...
23%
visibility

Beeswax Wraps (set van 3; diverse varianten) - Handig en duurzaam!

Leuke en mooie, hippe, functionele, duurzame en herbruikbare beeswax food wrap!

25,95

19,95

15%
visibility

Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi!

Mooie, hippe, functionele, duurzame en herbruikbare folie van bijenwas, Beeswax Wraps!

25,95

21,95

visibility

Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi!

Op zoek naar een leuk duurzaam sinterklaaskado? Stop met zoeken! Handgemaakte unieke kokosnoot schaal met...

32,90

Duurzaam verpakken van voedingsmiddelen

Wil jij ook zorgen voor minder afval? Dit kun je doen door aluminiumfolie en huishoudfolie te vervangen voor een bijenwas wrap. Je kunt hier bijvoorbeeld voedingsmiddelen mee verpakken, zoals kaas of groente. Maar je kunt met een bijenwasdoek ook schalen mee afdekken. Wij verkopen de bijenwas wraps in de kleuren rood of groen. Je kunt beeswax wraps kopen in een set van 3 stuks: Small: 20 x 8 cm, Medium: 28 x 26 cm en Large: 35 x 32,5 cm.

Beeswax wraps zijn gemaakt van biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Op deze manier heeft de wrap een antiseptische werking, wat er weer voor zorgt dat de voedingsmiddelen langer goed blijven. De bijenwas wrap vormt zich om het product door de warmte van je handen. Na het loslaten koelt de wrap weer af en sluit zo om het product heen.

Bijenwas wrap hergebruiken

Je kunt een bijenwasdoek hergebruiken en ook reinigen. Het schoonmaken kun je doen door de wrap af te spoelen met koud water. Je kunt ook een beetje afwasmiddel gebruiken als je dat wilt. Het is zeer belangrijk dat je geen warm water gebruikt, want hier gaat de bijenwas op reageren. Om te drogen hang je de wrap gewoon even op. Zodra het droog is, kun je de wrap weer hergebruiken.

Eigenschappen van een bijenwasdoek

  • Te gebruiken voor het verpakken en afdekken van voedingsmiddelen;
  • Gemaakt van biologisch katoen, bijenwas, hars en jojoba-olie;
  • Herbruikbaar indien je het afwast met koud water;
  • Heeft een antibacteriële werking;
  • Niet geschikt voor rauw vlees, kip en vis (in verband met bacteriën);
  • Je kunt een beeswax wrap zo’n 10 tot 12 maanden hergebruiken.

Meer duurzame artikelen van The Eco District

The Eco District ontwikkelt artikelen die duurzaam zijn, maar alsnog trendy en functioneel zijn. Je kunt niet alleen beeswax wraps hier kopen, maar ook bamboe tandenborstels, Coconut Bowls en Rotan tassen. Hiermee zorg je ervoor dat er weer wat minder afval geproduceerd wordt in de wereld. Alle producten van The Eco District worden gemaakt op duurzame wijze.

Kies voor duurzaam en vervang plastic producten voor milieuvriendelijke producten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren bij het weggooien van dit product waardoor het in de natuur terecht komt, zal het op natuurlijke wijze afgebroken worden en niet tientallen jaren blijven liggen. Draag bij aan het verduurzamen van de wereld en bestel een bijenwas wrap.

Bijenwasdoek online kopen in onze webshop

Een bijenwasdoek ga je bestellen in de webshop van The Eco District. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling altijd zo snel bezorgd wordt. Als je een bestelling plaatst van minimaal 35 euro, verzenden wij deze zelfs gratis. Wil jij ook dat er minder afval geproduceerd wordt? Kies voor de beeswax wraps van The Eco District en bestel ook onze andere producten.

Heb je nog vragen over onze producten of aanverwante zaken? Wellicht staat het antwoord dan al bij de veelgestelde vragen. Indien het antwoord hier niet bij staat, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen of door even te bellen naar +31 643988499. WIj staan je graag te woord.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies