Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi!

1 Beoordelingen
Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi! Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi!
25,95 incl. btw
21,95
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 25,95 € 21,95
2
€ 25,95 € 19,95
3
€ 25,95 € 18,95
4
€ 25,95 € 16,95

Productomschrijving

1 verpakking met 3 Bee’s Wrap (Small: 20 x 8 cm, Medium: 28 x 26 cm en Large: 35 x 32,5 cm). Vouw de Bee’s Wrap met de warmte van je handen om het product of de schaal. Laat weer los en de wrap blijft op die manier zitten en vormt daardoor een sluiting. 

Bijenwas Wraps zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Hierdoor heeft de wrap een antiseptische werking en blijven de producten langer goed. Het duurzame alternatief voor het gebruik van aluminiumfolie en plasticfolie in de keuken. Ideaal voor het verpakken van koude etenswaren zoals kaas, brood, groenten en het afdekken van schalen. Met de warmte van je handen vouw je de wrap om het te verpakken product heen. Na het loslaten koelt de wrap weer af sluit zo om het product heen. Reinigen met koud of koel water, eventueel met wat milde zeep, ophangen om te drogen en de Bijenwas Doekjes zijn weer klaar voor het volgende gebruik, tot wel een jaar lang.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Bestelling plaatsen was prima, product snel en netjes geleverd.

Nadine - 29-12-2021 23:50

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Beeswax Wraps (set van 3; groen of rood) - Duurzaam, praktisch en mooi!
Laat een review achter
Versturen