Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi!

7 Beoordelingen
Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi! Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi!
15,95 incl. btw
14,95
Standaard levertijd 1-3 werkdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 15,95 € 14,95
2
€ 15,95 € 12,00
3
€ 15,95 € 10,65
4
€ 15,95 € 10,00
5
€ 15,95 € 9,60
6
€ 15,95 € 9,25

Productomschrijving

Een kokosnoot kom kan gebruikt worden als eetkom, bijvoorbeeld als poké bowl schaal. Onze coconut bowls zijn handgemaakt en hingen tot voor kort nog aan een Vietnamese palmboom. Ze zijn echter omgetoverd tot prachtig schaaltjes! Uit deze kommen kun je lekkere hapjes serveren, maar ook bijvoorbeeld je ontbijt, dessert of salade nuttigen.

Omdat de kokosnoot bowl een natuurlijk product is, is elke bowl uniek en is geen enkele bowl exact hetzelfde. De bakjes kunnen verschillen in kleur, vorm en afmeting. Onze schaaltjes zijn te herkennen aan het logo van The Eco District, dat verwerkt is in de kom. Dan weet je dat het goed zit!

Een veelzijdige kokosnoot kom 

De kokosnoot kommetjes zijn 100% natuurlijk en biologisch, waardoor deze erg verantwoord zijn. Echter houdt dit natuurlijk niet in dat de inhoud dat ook moet zijn. Zo kun je er prima borrelnootjes of chips in serveren, maar de kommen zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld yoghurt of ijs. Uit dit leuke kokosnoot bakje kun je trouwens niet alleen eten, je kunt er van alles in kwijt! Wat dacht je van fruit, kaarsen, nootjes, sleutels, sieraden of een leuk plantje?

De schaaltjes hebben een diameter van ongeveer 16 cm, waardoor de kokosnoot kom ruimte biedt tot ongeveer 500 ml. Verder zijn de kommen erg uniek, omdat elke kokosnoot natuurlijk net iets anders is.

The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: The Eco District.
 

Gebruikerstips:

- Elke kom is behandeld met kokosnoot olie, waardoor deze lang zijn kleur behoudt en langer goed blijft. Je kan zelf ook nog een aantal keer de kom invetten met olie. Doe dit wel voorzichtig, de kom is breekbaar.
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de vaatwasser gewassen worden.
- Je kunt deze het best wassen met wat lauw / warm water. De schaaltjes kunnen namelijk niet tegen plotselinge hoge temperaturen.
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de oven / magnetron.
- Mocht je toch iets wilt eten wat heet is, zoals soep, dan kun je het beste het schaaltje even aan de temperatuur laten wennen door deze te vullen met wat warm water.

Krijg je het schaaltje niet helemaal leeg? Niet getreurd, want er zijn beeswax-wraps om het op te kunnen bergen. Dit zijn bijenwas wraps of bijenwasdoeken en zijn te vergelijken met huishoud- en aluminium folie. Met een beeswax wrap kun je koude etenswaren verpakken.
 

Kokosnoot bowl uit Vietnam

De kommen zijn zeer duurzaam, aangezien ze gemaakt zijn van weggegooid afval. De schalen van kokosnoten eindigen namelijk vaak bij het grofvuil. Dit is zonde, aangezien je ze prima kunt gebruiken als kommen. In Vietnam maken lokale ambachtslieden duurzame bakjes van dit afval. De kokosnoot kom wordt handgemaakt en er wordt niet gebruikgemaakt van kunstmatige lijmen of lakken. Hierdoor is het zeer veilig om jouw eten te serveren in deze mooie coconut bowls.
 

Volledig recyclebaar

Je kunt de kokosnoot kom gewoon weggooien bij het groenafval. Dit betekent dat hij in de gft-bak kan, of op de composthoop. Doordat het bakje volledig natuurlijk is, wordt hij afgebroken en zal deze voorgoed verdwijnen. Het grote voordeel aan onze coconut bowls is dus dat ze niet achterblijven op de planeet en ze niet voor vervuiling zorgen.

 

Bestel het kokosnoot bakje vandaag nog

Wil je deze grote kokosnoot kom op jouw eettafel neerzetten? Een goede keuze, want het bakje is handgemaakt, duurzaam, mooi en praktisch! Plaats gelijk een bestelling in de webshop. Je hebt je bestelling binnen 1-3 werkdagen al in huis. Profiteer van onze staffelprijzen en bestel een aantal kommen. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 7

Review toevoegen

Mooie kokosnoot schil. Goed gemaakt, mooi en glad aan de buitenkant en binnenkant. Heerlijk voor het serveren van rijst, snacks en nog veel meer. Ik wreef ze direct in met wat kokosolie en poetste ze. Zo zien ze er nog mooier uit.

Anoniem - 01-08-2022 10:41

Ik vind de kommen erg mooi. Helaas zijn ze duur geworden. Toch vier sterren omdat ze zo decoratief zijn.

Anoniem - 01-08-2022 10:39

De kom is echt mooi.

Louise P - 01-08-2022 10:38

Super schattige schaal gemaakt van kokos 🧡 Het ziet er geweldig uit en is een leuke decoratie of voor het presenteren van voedsel zoals noten en dergelijke.

Angela D - 01-08-2022 10:37

Goede prijs-kwaliteit verhouding, voldoende groot voor een portie yoghurt of pap

Michelle B. - 01-08-2022 10:36

Houd van deze kommen. Ze zijn echt erg mooi

Jannie D - 01-08-2022 10:34

Ik heb er 3 besteld. Mooi, groot en netjes afgewerkt!

Wendy S - 01-08-2022 10:15
Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Coconut Bowl - Grote kokosnoot: Handgemaakt, duurzaam en mooi!
Laat een review achter
Versturen