Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi!

1 Beoordelingen
Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi! Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi!
32,90

Productomschrijving

Onze handegemaakte coconut bowls hingen tot voor kort nog aan een Vietnamese palmboom. De mooie houten lepel is inbegrepen. 

De Coconut Bowl is een natuurlijk product en daarom kunnen ze verschillen in kleur, vorm en afmeting. Als je het logo van The Eco District in het schaaltje ziet, dan weet je dat het goed is.

De kokosnoot kommetjes zijn 100% natuurlijk en biologisch waardoor deze erg verantwoord zijn. Krijg je het schaaltje niet helemaal leeg? Niet getreurd, want er zijn Beeswax-wraps om het op te kunnen bergen. Dit pakket bevat 3 Beeswax Wraps (Small: 20 x 8 cm, Medium: 28 x 26 cm en Large: 35 x 32,5 cm).Vouw de Bee’s Wrap met de warmte van je handen om het product of de schaal. Laat weer los en de wrap blijft op die manier zitten en vormt daardoor een sluiting. Bijenwas Wraps zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Hierdoor heeft de wrap een antiseptische werking en blijven de producten langer goed. 

De duurzame tandenborstel is zo ontworpen dat deze niet alleen een luxe en kwalitatieve uitstraling heeft maar ook zeer functioneel is. Zo kan de tandenborstel rechtop staan en is er een kleur toegevoegd aan de onderkant, zodat je kunt zien van wie de tandenborstel is. Als dat nog niet gebruiksvriendelijk is! Een tandenborstel moet natuurlijk vooral geschikt zijn om de gezondheid van je tanden en tandvlees hoog te houden. Daarom is de kwaliteit van de borstel erg belangrijk. Wij hebben het advies van diverse tandartsen opgevolgd en hebben daarom voor de Adult-lijn gekozen voor meduim-harde borstels en voor de kids-lijn de zachte borstels.

Voor de kleuren aan de onderkant van de tandenborstel kan gekozen worden voor de grijze of oranje variant voor de volwassenen.

The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: the Eco District
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Ik ben erg te spreken over deze mooie bakjes gemaakt van kokosnoten. Zeker een aanrader!

Marianne - 03-11-2021 13:02

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi!
Laat een review achter
Versturen