Coconut Candle - Knettert lekker, ruikt goed, handgemaakt, duurzaam en mooi!

3 Beoordelingen
18,95
Standaard levertijd 1-3 werkdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 18,95
2
€ 16,95
3
€ 14,95

Productomschrijving

  • Natuurlijk: 
    🥥 De coconut candle is gemaakt van natuurlijke kokosnoten en zuivere soja wax, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.
  • Uniek:
    🌴 Alle kokosnootkaarsen zijn handgemaakt en geen enkele kaars is hetzelfde. Dat maakt alle kokosnootkaarsen uniek!
  • Houten lont: 
    🔥 De kaars is afgewerkt met een houten lont dat een zacht knisperend geluid maakt met een brandduur van meer dan 50 uur!
En niet te vergeten: onze producten zijn uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd!

De kokosnoot kaars drijft en daardoor kan deze ook gebruikt worden in een vijver of in een vaas. De kokosnoot is een natuurproduct en daardoor is ieder coconut candle anders. Onze coconut bowls zijn handgemaakt en hingen tot voor kort nog aan een Vietnamese palmboom. Ze zijn omgetoverd tot prachtig schaaltjes! 

Omdat de Coconut Bowl een natuurlijk product is, is elke bowl uniek - geen enkele bowl is exact hetzelfde; ze kunnen verschillen in kleur, vorm en afmeting. Onze schaaltjes zijn te herkennen aan het logo van The Eco District dat verwerkt is in de kom; dan weet je dat het goed zit.

De kokosnoot kommetjes zijn 100% natuurlijk en biologisch waardoor deze erg verantwoord zijn, de inhoud is dit ook. De was in de kokosnoot is gemaakt van sojawas en bevat dus geen chemicaliën en is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De sojawaskaars brandt maar liefst zo'n 45 uur en dat is veel langer dan een gewone kaars.

De schaaltjes hebben een diameter van ongeveer 14cm.

The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: the Eco District

Gebruikerstips:
- Elke kom is behandeld met kokosnoot olie waardoor deze lang zijn kleur behoudt.
- Het kan voorkomen dat de sojawas door minuscule gaatjes van de kokosnoot loopt. Het blijft een natuurlijk product. Dit kan kleine zwarte vlekjes aan de buitenkant veroorzaken. 
- Als de kaarsen opgebrand zijn en je de cocosnoot niet meer wilt gebruiken voor iets anders dan kun je deze gewoon bij het GFT doen. 
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 3

Review toevoegen

Mooie kaars, ruikt lekker zonder overheersend te zijn en absoluut natuurlijk, want mijn man die astmatisch is heeft geen last van de geur!! Top!

Astrid - 01-10-2022 13:54

Zeer tevreden over deze kaarsen van The Eco District. Ze ruiken heerlijk en zien er erg mooi uit. De levering was ook erg netjes, de volgende dag had ik ze al in huis!

Nicole T - 01-08-2022 14:16

Mooie kaars van een echte kokosnoot gemaakt. Ruikt ook lekker, naar vanille. Snelle levering, goed en stevig verpakt. Ben er blij mee.

Josje B - 01-08-2022 14:15

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Coconut Candle - Knettert lekker, ruikt goed, handgemaakt, duurzaam en mooi!
Laat een review achter
Versturen