Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt!

1 Beoordelingen
Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt! Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt!
84,75 incl. btw
55,00
Standaard levertijd 1-3 werkdagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 84,75 € 55,00
2
€ 84,75 € 51,75
3
€ 84,75 € 46,75

Productomschrijving

Onze mooi afgewerkte coconut bowls zijn handgemaakt en hingen tot voor kort nog aan een Vietnamese palmboom. Ze zijn omgetoverd tot prachtig schaaltjes en zijn aan de binnenkant gelakt met een schelpenmozaïek! Super voor snacks of gewoon mooi als decoratie. Verkrijgbaar in oranje, rood, blauw, bruin en zwart. De diameter is ca. 14/15 cm. Dit is natuurlijk hardstikke leuk om kado te doen aan vrienden of familie. 

Omdat de Coconut Bowl een natuurlijk product is, is elke bowl uniek - geen enkele bowl is exact hetzelfde; ze kunnen verschillen in kleur, vorm en afmeting. Onze schaaltjes zijn te herkennen aan het logo van The Eco District dat verwerkt is in de kom; dan weet je dat het goed zit..

De kokosnoot kommetjes zijn 100% natuurlijk en biologisch waardoor deze erg verantwoord zijn, echter houdt dit natuurlijk niet in dat de inhoud dat ook moet zijn. Zo kunt u prima borrelnootjes of chips in serveren, maar de kommen zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld yoghurt of ijs. Uit dit leuke bakje kun je trouwens niet alleen eten, je kunt er van alles in kwijt! Wat dacht je van fruit, kaarsen, nootjes, sleutels, sieraden of een leuk plantje?

De schaaltjes hebben een diameter van ongeveer 14 tot 15 cm, waardoor de kokosnoot ruimte biedt tot ongeveer 450ml. Verder zijn de kommen uniek omdat elke kokosnoot natuurlijk net iets anders is.The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: the Eco District

Gebruikerstips:
- Elke kom is behandeld met kokosnoot olie waardoor deze lang zijn kleur behoudt. 
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de vaatwasser gewassen worden.
- Je kunt deze het best wassen met wat lauw / warm water. De schaaltjes kunnen namelijk niet tegen plotselinge hoge temperaturen.
- De kokosnoot schalen kunnen niet in de oven / magnetron.
- Mocht je toch iets wilt eten wat heet is, zoals soep, dan kun je het beste een schaaltje gebruiken zonder gelakte binnenkant en dit schaaltje even aan de temperatuur laten wennen door deze te vullen met wat warm water.

Krijg je het schaaltje niet helemaal leeg? Niet getreurd, want er zijn Beeswax-wraps om het op te kunnen bergen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Geweldig vakmanschap en elegant design! Een blikvanger voor alle gasten en laat de muesli extra goed smaken

Pauline S - 02-08-2022 15:19

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Coconut Bowl Color, set van 5: door natuur gemaakt, met de hand bewerkt!
Laat een review achter
Versturen