Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi!

0 Beoordelingen
Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
39,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

Een rieten tas tas die functioneel, hip en duurzaam is. De tas is afsluitbaar met een drukker en heeft een binnenzakje met een ritsluiting. Deze tas gaat heel erg populair worden in de zomermaanden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De afmetingen zijn: 

  • Hoogte:  23 cm.
  • Breedte: 27 cm.
  • Diepte:   14 cm.
Deze tassen worden in Vietnam met de hand gewoven uit het fijnste natuurlijke materiaal. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de lokale bevolking. Zij leveren producten van een fantastische kwaliteit en een hele mooie afwerking.

Dit handgemaakte natuurproduct kan dus per stuk unieke kleur, vormgeving, en grootte hebben. Er zijn geen twee identieke tassen.

Deze functionele rotan tas is niet alleen mooi maar ook praktisch! De tas heeft diverse zakjes waarvan 1 afsluitbaar is met een rits, waardoor je al jouw spullen veilig kan opbergen. Rotan tassen worden altijd van riet gemaakt, werk wat met de hand gebeurd. Daardoor koop jij altijd een zeer unieke tas voor een fijn dagje uit. Kies voor een mooie tas met rits om al jouw spullen in op te bergen.

Unieke en duurzame tassen

De rieten tassen van riet, ook wel rotan genoemd, zijn zeer functioneel, hip en duurzaam. De tassen worden namelijk in Vietnam met de hand gewoven uit het fijnste natuurlijke materiaal. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de lokale bevolking. Zij leveren producten van een fantastische kwaliteit en een hele mooie afwerking. Hierdoor krijg je altijd een unieke tas, die zeer duurzaam is door het materiaal wat gebruikt wordt.

De rotan tassen zijn hand gemaakte natuurproducten en kunnen dus per stuk een unieke kleur, vormgeving en grootte hebben. Er zijn geen twee identiek dezelfde tassen. Daarnaast zijn deze tassen ook zeer functioneel, doordat de tas diverse zakjes met ritsen heeft. Als je kiest voor een rotan tas, kies je voor een zeer populaire tas omdat je zeer veel mee kunt nemen. Deze tas wordt vooral in de zomermaanden gebruikt.

Voordelen van een rotan tas

De rieten tassen van rotan hebben diverse voordelen. De tassen zijn bijvoorbeeld heerlijk licht, waardoor ze makkelijk te dragen zijn. Riet weegt namelijk vrij weinig en er wordt voor de voering gebruik gemaakt van een lichte stof. De tassen stralen zomer uit, waardoor je ze snel pakt voor een dagje uit of naar de stad. Je kunt de tas combineren met zeer veel verschillende outfits, waardoor het een uitstekende accessoire wordt.

De tassen zijn tevens zeer duurzaam doordat het riet een natuurlijk materiaal is. De tassen worden op een natuurlijke en duurzame manier geproduceerd, en kunnen ook weer goed gerecycled worden als je de tas niet meer gebruikt. De impact op het milieu wordt verkleind als je kiest voor een tas van riet. Riet groeit aan de waterkant en behoort tot de grassenfamilie. De tassen worden gemaakt van de stevige stengels van het riet. Buiten tassen worden er nog veel meer producten gemaakt van riet, bijvoorbeeld manden.

Tassen van The Eco District

The Eco District biedt allemaal duurzame, maar wel trendy en functionele artikelen, zoals de rotan tassen. Bij The Eco District kun je niet enkel rieten tassen kopen, maar ook duurzame tandenborstels, coconut bowls en bijenwas wraps. Deze artikelen zijn allemaal biologisch en duurzaam ontwikkeld. Het doel van dit bedrijf is om minder afval te creëren, waardoor de ecologische voetafdruk kleiner wordt.

Tegenwoordig worden veel plastic artikelen vervangen voor duurzame artikelen. Dit is omdat mensen in beginnen te zien dat het ook op een andere, minder vervuilende manier kan. De producten van The Eco District kunnen door de natuur afgebroken worden, dus als ze ooit in de oceaan terecht komen zal het minder problemen opleveren dan met plastic artikelen. Draag bij aan een betere leefomgeving en bestel een rieten tas.

Plaats direct een bestelling

Wil je ook de show stelen met een prachtige rotan tas? Plaats dan een bestelling op onze website. Wij zullen jouw tas zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rotan schoudertas - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
Laat een review achter
Versturen