De duurzame bamboe tandenborstel

Een bamboe tandenborstel is het duurzame alternatief voor de plastic tandenborstel. Bamboe is biologisch afbreekbaar materiaal, je kan deze tandenborstel na ongeveer drie maanden te hebben gebruikt dus gewoon weggooien in het groenafval. Dit in tegenstelling tot de plastic tandenborstels. Die zullen voor altijd rondzwerven op afvalbergen of oceanen, omdat ze niet biologisch afbreekbaar zijn. Wees bewust van je plastic aankopen en kies voor een duurzame tandenborstel.

Tandenborstels gemaakt van bamboe zijn de toekomst, neem dat maar van ons aan! Een bamboe tandenborstel kopen doe je in de webshop van The Eco District. Plaats snel een bestelling, de levertijd is standaard 1-3 werkdagen.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Sinterklaaspakket: Coconut Bowl, tandenborstel, lepel en beeswax wrap - Duurzaam, praktisch en mooi!

Op zoek naar een leuk duurzaam sinterklaaskado? Stop met zoeken! Handgemaakte unieke kokosnoot schaal met...

32,90

visibility

Bamboe tandenborstel Kid - Duurzaam, praktisch en mooi!

Mooie hippe, praktische en duurzame tandenborstel van bamboe voor kinderen

5,00

visibility

Bamboe tandenborstel Adult met travelcase - Handgemaakt, duurzaam en mooi!

Mooie hippe, praktische en duurzame tandenborstel en travelcase voor volwassenen. Zowel de toothbrush als...

11,00

visibility

Bamboe tandenborstel Adult - Duurzaam, praktisch en mooi!

Mooie hippe, praktische en duurzame tandenborstel van bamboe voor volwassenen

5,00

visibility

Travelcase voor tandenborstel - Duurzaam, praktisch en mooi!

Mooie hippe, praktische en duurzame travelcase voor je tandenborstel!

6,00

visibility

Bamboe opzetborstel Philips Sonicare

Met de biologisch afbreekbare bamboe opzetborstels met houtskool of cactusolie voor de Philips Sonicare van The Eco District poets je je...

7,00

Tandenborstels voor het hele gezin

In ons assortiment vind je bamboe tandenborstels voor je hele gezin. Voor jezelf en je partner zijn er adults tandenborstels en voor je kind(eren) is er een kleinere bamboe tandenborstel. We bieden zowel duo pakketten als een family pack aan. Een family pack bestaat uit twee tandenborstels voor volwassenen en twee voor kinderen. De duo packs zijn twee adults tandenborstels of twee kids tandenborstels.

Ook bestel je bij ons opzetborstels en tandenborstelhouders. Onze tandenborstel houder noemen we een travelcase, dit is een soort reisetui voor je bamboe tandenborstel. Ideaal om jouw tandenborstel van hout droog te bewaren en om mee te nemen op vakantie.

Goed voor het gebit

De belangrijkste eigenschap van een tandenborstel is dat deze de gezondheid van je tanden en tandvlees moet behouden. Dit draait om goed poetsen en daarvoor is een goede borstel nodig. Wij hebben het advies van tandartsen opgevolgd en gekozen voor medium harde borstels voor volwassenen en zachte borstels voor de kinderen. De tandenborstel van bamboe is niet alleen functioneel, de houten tandenborstel heeft ook een luxe uitstraling. Bovendien is onze bamboe tandenborstel enorm gebruiksvriendelijk, doordat de steel rechtop kan blijven staan.

Bamboe opzetborstels

De borstelhaartjes van onze opzetborsteltjes zijn van hoogwaardig nylon, BPA vrij en verrijkt met actieve houtskool of cactusolie. Dat laatste is een keuze en laten we over aan jou. Geactiveerd houtskool is geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees. Borstelharen die doordrenkt zijn met cactusolie zijn net iets grover en daarmee heel geschikt om tandplak te verwijderen. Beide typen borstelharen zorgen voor extra reiniging en maken onze tanden op een natuurlijke manier witter.

Interessante weetjes over bamboe

Wist jij dat bamboe heel duurzaam is en eigenlijk een grassoort is? Het wordt zelfs gebruikt als constructief bouwmateriaal. We denken vaak dat bamboe een houtsoort is, maar dat klopt dus helemaal niet. Bamboe schiet binnen een half jaar tot 30 meter uit de grond en heeft een omlooptijd van zeven jaar. De werkelijke recordtijd bedraagt 1,22 meter per dag. Bamboe heeft hardhout eigenschappen, maar groeit sneller dan zachthout. Eén bamboe wortel kan 15 kilometer bruikbare stam leveren. Bamboe geeft bij het telen geen problemen voor het milieu. Een hernieuwbare bron zonder uitputting. Door bamboe te lamineren is alles wat van hout gemaakt wordt in bamboe te produceren.

Meer duurzame producten

Wij van The Eco District verkopen meer duurzame producten. Al onze producten zijn duurzame alternatieven voor plastic artikelen, denk bijvoorbeeld aan beeswax wraps als alternatief voor huishoud- en aluminiumfolie. Het assortiment is zeer divers en gaat van eetgerei naar handgemaakte rieten tassen. Onder eetgerei verstaan we Coconut Bowls, ook wel bekend onder de naam kokosnoot kommen. Ontdek wat we nog meer te bieden hebben in onze webshop.

Bamboe tandenborstel kopen bij The Eco District

Wil jij ook je oude plastic tandenborstel inruilen voor een exemplaar van bamboe? Een verantwoorde keuze, bamboe is immers biologisch afbreekbaar en plastic blijft voor altijd rondzwerven. Bestel snel een bamboe tandenborstel voor jezelf of voor je kind. Je kunt ook gelijk een tandenborstel houder erbij bestellen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze bamboe tandenborstels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 625146984, of stuur een e-mail naar info@the-eco-district.com.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies