Leuke kadotip: Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi!

0 Beoordelingen
Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi! Leuke kadotip:  Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
72,90 incl. btw
49,95

Productomschrijving

Rotan Shopper

Deze functionele rotan shopper tas is ideaal om boodschappen te doen of op een zomerse dag lekker naar het strand te gaan. De tas heeft diverse zakjes en ritsen, waardoor je al jouw spullen veilig kan opbergen. Rotan tassen worden altijd van riet gemaakt, werk wat met de hand gebeurd. Daardoor koop jij altijd een zeer unieke tas voor een fijn dagje uit. Kies voor een shopper met rits om al jouw spullen in op te bergen.

Een rotan shopper tas bestel je direct bij The Eco District. Je hebt deze dan zo snel mogelijk al in huis.

De rieten tassen van rotan zijn zeer functioneel, hip en duurzaam. De tassen worden namelijk in Vietnam met de hand gewoven uit het fijnste natuurlijke materiaal. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de lokale bevolking. Zij leveren producten van een fantastische kwaliteit en een hele mooie afwerking. Hierdoor krijg je altijd een unieke tas, die zeer duurzaam is door het materiaal wat gebruikt wordt.

De rotan tassen zijn handgemaakte natuurproducten en kunnen dus per stuk een unieke kleur, vormgeving en grootte hebben. Er zijn geen twee identiek dezelfde tassen. Daarnaast zijn deze tassen ook zeer functioneel, doordat de tas diverse zakjes met ritsen heeft. Als je kiest voor een rotan shopper tas, kies je voor een zeer populaire tas omdat je zeer veel mee kunt nemen. 

Voordelen van een rotan tas

De rieten tassen van rotan hebben diverse voordelen. De tassen zijn bijvoorbeeld heerlijk licht, waardoor ze makkelijk te dragen zijn. Riet weegt namelijk vrij weinig en er wordt voor de voering gebruik gemaakt van een lichte stof. Je kunt de tas combineren met zeer veel verschillende outfits, waardoor het een uitstekende accessoire wordt.

De tassen zijn tevens zeer duurzaam doordat het riet een natuurlijk materiaal is. De tassen worden op een natuurlijke en duurzame manier geproduceerd, en kunnen ook weer goed gerecycled worden als je de tas niet meer gebruikt. De impact op het milieu wordt verkleind als je kiest voor een tas van riet. Riet groeit aan de waterkant en behoort tot de grassenfamilie. De tassen worden gemaakt van de stevige stengels van het riet. Buiten tassen worden er nog veel meer producten gemaakt van riet, bijvoorbeeld manden.

Beeswax wraps

Met de bijenwas doekjes kun je etenswaar afdekken om het op te kunnen bergen, boterhammen inpakken en nog veel meer. Het pakket bevat 3 Beeswax Wraps (Small: 20 x 8 cm, Medium: 28 x 26 cm en Large: 35 x 32,5 cm).Vouw de Bee’s Wrap met de warmte van je handen om het product of de schaal. Laat weer los en de wrap blijft op die manier zitten en vormt daardoor een sluiting. Bijenwas Wraps zijn gemaakt van biologische katoen met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Hierdoor heeft de wrap een antiseptische werking en blijven de producten langer goed. 

The Eco District

The Eco District biedt allemaal duurzame, maar wel trendy en functionele artikelen, zoals de rotan tassen. Bij The Eco District kun je niet enkel rieten tassen kopen, maar ook duurzame tandenborstels, coconut bowls en bijenwas wraps. Deze artikelen zijn allemaal biologisch en duurzaam ontwikkeld. Het doel van ons is om minder afval te creëren, waardoor de ecologische voetafdruk kleiner wordt.

Tegenwoordig worden veel plastic artikelen vervangen voor duurzame artikelen. Dit is omdat mensen in beginnen te zien dat het ook op een andere, minder vervuilende manier kan. De producten van The Eco District kunnen door de natuur afgebroken worden, dus als ze ooit in de oceaan terecht komen zal het minder problemen opleveren dan met plastic artikelen. Draag bij aan een betere leefomgeving en bestel een rotan shopper tas en de beeswax wraps.
The Eco District heeft nog meer hippe, functionele en duurzame producten. Wil je weten welke? Kijk op: the Eco District
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Leuke kadotip: Rotan shopper en beeswax wraps (3 stuks) - Handgemaakt, duurzaam en mooi!
Laat een review achter
Versturen